• SALONICA ELECTRONIX 2019 LOGO HEADER2ο ΚΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
  ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  KAI ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
 • SALONICA ELECTRONIX 2019 LOGO HEADER


  6.7 ----------  04 ---------- 2019
 • SALONICA ELECTRONIX 2019 LOGO HEADER

  ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
  Ι. ΒΕΛΛΙΔΗΣ

Ρεπορτάζ – Video και φωτογραφίες από την Salonica Electronix 2017

Πλέον όλο το υλικό του πολύ επιτυχημένου συνεδρίου Salonica Electronix 2017 έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα salonica-electronix.gr. Συγκεκριμένα ακολουθώντας την διαδρομή ΣΥΝΕΔΡΙΟ -> VIDEO ΡΕΠΟΡΤΑΖ της ιστοσελίδας θα βρείτε σχετικό αλφαβητικό οδηγό, όπου φαίνεται αναλυτικά το ρεπορτάζ από την κάθε εταιρία που συμμετείχε στο συνέδριο. Διαλέξτε την εταιρία που σας ενδιαφέρει και βρείτε πλήρη ρεπορτάζ για αυτή, με κείμενα, φωτογραφίες, videos, συνεντεύξεις, καθώς και τα pdf των παρουσιάσεων. Πρόκειται για πολύ πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, με στοιχεία που ενδιαφέρουν κάθε τεχνικό – επαγγελματία. Έτσι, οποιαδήποτε στιγμή το αποφασίσετε, να γνωρίζετε ότι όλες οι ομιλίες είναι εύκολα προσβάσιμες, κατηγοριοποιημένες ανά εταιρία, στην ιστοσελίδα salonica-electronix.gr.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Salonica Electronix 2017

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής 11 Μαρτίου το 1ο κλαδικό συνέδριο συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης Salonica Electronix 2017, που διοργανώθηκε από την εταιρία Libra Press. Παρότι ήταν το πρώτο τεχνικό / τεχνολογικό συνέδριο που διοργανώνεται στην Θεσσαλονίκη η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πραγματικά συγκλονιστική, αφού ξεπέρασε τις καλύτερες προσδοκίες όχι μόνο των εκθετών, αλλά και των διοργανωτών.

Επαγγελματίες του κλάδου, από την Θεσσαλονίκη, την Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο, αλλά και από την Αθήνα, την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα, επισκέφτηκαν την Salonica Electronix και είδαν ότι πιο σύγχρονο διακινείται στην χώρα μας στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης.

Το πρόγραμμα ομιλιών του Salonica Electronix 2017

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα ομιλιών του κλαδικού συνεδρίου Salonica Electronix 2017, που θα διεξαχθεί στις 11 και 12 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, στη Θεσσαλονίκη. Στο συνέδριο θα λάβουν μέρος οι μεγαλύτερες εταιρίες, αλλά και πολλοί επίσημοι ομιλητές από το χώρο συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης.

Η πρόσβαση στο συνέδριο είναι εντελώς δωρεάν και το μόνο που απαιτείται είναι η καταχώρηση των στοιχείων σας. Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας είτε απευθείας στο συνέδριο, είτε στην ηλεκτρονική φόρμα που θα βρείτε εδώ: https://salonica-electronix.gr/e-ticket/view/form

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα διαφημίσεων του Salonica Electronix 2017 στη Nova

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου το τηλεοπτικό σποτ του κλαδικού συνεδρίου συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης Salonica Electronix 2017 ξεκινά να προβάλλεται από τα συνδρομητικά κανάλια Novasports, σε εκπομπές υψηλής ακροαματικότητας, όπως στα διαλείμματα των αγώνων Basketleague, της Euroleague ή στην ανάπαυλα των μεταδόσεων του ελληνικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Superleague.

Αναλυτικά το πρόγραμμα διαφημίσεων στα κανάλια της Nova μέχρι την Κυριακή 5 Μαρτίου, έχει ως εξής:

H καρδιά της τεχνολογίας χτυπάει στην Salonica Electronix 2017 και μεταδίδεται live από την Θεσσαλονίκη!

Το 1ο κλαδικό συνέδριο συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης Salonica Electronix 2017 είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 09:00 το πρωί. Το συνέδριο θα διαρκέσει όλο το Σαββατοκύριακο, 11 και 12 Μαρτίου 2017 και οι ώρες λειτουργίας είναι 09:00 πμ με 21:00 μμ. Το Salonica Electronix 2017 διοργανώνεται στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης και το Digitaltvinfo.gr, το Securityreport.gr και το Satleo.gr θα βρίσκονται θα βρίσκεται στο μεγάλος γεγονός της χρονιάς, από την Θεσσαλονίκη για όλη την Ελλάδα και όχι μόνο! Όσοι δεν μπορέσετε να παραβρεθείτε θα σας το παρουσιάσουμε live στα παρακάτω link:

Πρόσκληση στην Salonica Electronix 2017

Η εταιρία Libra Press, τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση και Security Report και η ιστοσελίδα Satleo.gr σας προσκαλούν στο πρώτο πανελλαδικό κλαδικό συνέδριο συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης Salonica Electronix 2017. Η είσοδος στo συνέδριο είναι δωρεάν και το μόνο που απαιτείται είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στο πίσω μέρος της πρόσκλησης και να τα παραδώσετε στην reception κατά την είσοδό σας στο συνέδριο. Άλλος εναλλακτικός τρόπος εισόδου είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην σχετική φόρμα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.salonica-electronix.gr, ώστε να σας περιμένει το καρτελάκι σας στην είσοδο.

Το συνέδριο διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στις 11 και 12 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης που βρίσκεται εντός του χώρου της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ξεκινά η Salonica Electronix 2017

Το 1ο κλαδικό συνέδριο συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης Salonica Electronix 2017 είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 09:00 το πρωί. Το συνέδριο θα διαρκέσει όλο το Σαβατοκύριακο, 11 και 12 Μαρτίου και οι ώρες λειτουργίας είναι 09:00 το πρωί με 21:00 το βράδυ. Το Salonica Electronix 2017 διοργανώνεται στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στην Θεσσαλονίκη, που βρίσκεται εντός του χώρου της ΔΕΘ. Η είσοδος στο Συνεδριακό Κέντρο βρίσκεται από την πλευρά της παραλίας στην Λεωφ. Στρατού 3. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το πάρκινγκ του συνεδρίου, τότε θα πρέπει να εισέλθετε στο χώρο της ΔΕΘ, από την πάνω πλευρά στην Εγνατία 154.

SALONICA ELECTRONIX 2017

Το 1ο πανελλαδικό συνέδριο συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης

Το 1ο κλαδικό συνέδριο συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης είναι γεγονός. Η SALONICA ELECTRONIX αποτελεί την επιτυχημένη συνέχεια της κλαδικής Έκθεσης ATHENS ELECTRONIX και θα διεξαχθεί στις 11 και 12 Μαρτίου στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στην Θεσσαλονίκη.

Παρότι πρόκειται για την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, μέχρι σήμερα, κανείς και ποτέ δεν τόλμησε να δημιουργήσει ένα event στην Θεσσαλονίκη, όσο αφορά τον κλαδικό χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης.

Πλέον η Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά έχει το δικό της event! Η Salonica Electronix 2017 φιλοδόξει να φιλοξενήσει στους χώρους της όλο τον τεχνικό κλάδο των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης. Οι μεγαλύτερες εταιρίες της αγοράς θα δώσουν βροντερό παρόν στη Θεσσαλονίκη, είτε η έδρα τους βρίσκεται εκεί, είτε στην Αθήνα, είτε σε άλλη περιοχή της Ελλάδας, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο, ότι πάντα είχαν σε περίοπτη θέση την κλαδική αγορά της Μακεδονίας, αλλά δεν τους είχε δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία μέχρι σήμερα.

Ανακοινώθηκε το Floor Plan των εκθεσιακών περίπτερων του SALONICA ELECTRONIX 2017

Το 1ο κλαδικό συνέδριο συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του το Σάββατο 11 Μαρτίου. Το συνέδριο θα διαρκέσει όλο το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαρτίου και οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 09:00 το βράδυ. Η Salonica Electronix διοργανώνεται στο Συνεδριακό Κέντρο Ιώαννης Βελλίδης, που βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ, στην Θεσσαλονίκη.

Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες και γενικότερα σε όλους τους εραστές του κλάδου της τεχνολογίας, είτε αυτή αφορά τηλεοπτικά ή συστήματα ασφαλείας, είτε αφορά τον ευρύτερο τομέα της τεχνολογίας, όπως δίκτυα, επικοινωνίες, οπτικοακουστικό εξοπλισμό, κ.ά.

SALONICA ELECTRONIX 2017

Το πρώτο κλαδικό συνέδριο συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης

Το 1ο κλαδικό συνέδριο συστημάτων ασφαλείας και τηλεοπτικών συστημάτων στην Θεσσαλονίκη είναι γεγονός. Η SALONICA ELECTRONIX αποτελεί την επιτυχημένη συνέχεια της κλαδικής Έκθεσης ATHENS ELECTRONIX και θα διεξαχθεί στις 11 και 12 Μαρτίου στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στην Θεσσαλονίκη.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της κλαδικής αγοράς, διοργανώνεται τεχνικό / τεχνολογικό συνέδριο στη Θεσσαλονίκη, κάτι που θα επιτρέψει την εύκολη πρόσβαση από τις ευρύτερες περιοχές της Μακεδονίας, Ηπείρου και Έβρου.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 11 και 12 Μαρτίου 2017, στις αίθουσες «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ι» και «ΕΛΛΟΠΙΑ» του συνεδριακού κέντρου Ιωάννης Βελλίδης, στην Λεωφόρο Στρατού 3, στην Θεσσαλονίκη, εντός του χώρου που φιλοξενείται η ΔΕΘ.

horigoi

 

SALONICA ELECTRONIX 2019

Το 2ο κλαδικό συνέδριο συστημάτων ασφαλείας και τηλεοπτικών συστημάτων στην Θεσσαλονίκη είναι γεγονός. Η SALONICA ELECTRONIX αποτελεί την επιτυχημένη συνέχεια της κλαδικής Έκθεσης ATHENS ELECTRONIX και θα διεξαχθεί στις 6 και 7 Απριλίου στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στην Θεσσαλονίκη.

 

Συν. Κέντρο Ι. Βελλίδης

Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελίδης
Λεωφόρος Στρατού 3, Θεσσαλονίκη

E   exhibitions@helexpo.gr
www.helexpo.gr

LIBRA PRESS

Εκδοτική Εταιρία
Καυκάσου 145, 113 64 Άνω Κυψέλη

T  210.881.54.17
F  210.881.54.16

E info@digitaltvinfo.gr