• SALONICA ELECTRONIX 2023 LOGO HEADER3η ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ KAI ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
  • SALONICA ELECTRONIX 2023


    10 & 11 Μαρτίου 2023
  • SALONICA ELECTRONIX 2023
    Porto Palace Hotel
    Grand Pietra Hall

Γνωρίστε τους εκθέτες της Salonica Electronix 2023!

Η Salonica Electronix 2023 επιστρέφει με τη μορφή κλαδικής έκθεσης στη Θεσσαλονίκη στις 10 και 11 Μαρτίου 2023 στην αίθουσα Grand Pietra του Porto Palace Hotel και πρόκειται να αποτελέσει σημείο συνάντησης για την αγορά της Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Έβρου, και γιατί όχι και των Βαλκανίων.

Η πρόσβαση στην έκθεση θα είναι δωρεάν και οι επισκέπτες της μπορούν ήδη να προβούν σε προεγγραφή μέσα από την ιστοσελίδα της, πατώντας εδώ. Αυτό σημαίνει ότι το καρτελάκι με τα στοιχεία του κάθε επισκέπτη θα είναι έτοιμο και διαθέσιμο στην είσοδο. Φυσικά, θα υπάρχει και επιτόπου ηλεκτρονική καταγραφή / εγγραφή για όλους, όσοι δεν πραγματοποίησαν ηλεκτρονική προεγγραφή.

Η Salonica Electronix 2023 συνδιοργανώνεται με το συνέδριο CyberTechCon 2023.

Χορηγοί της Salonica Electronix 2023 είναι οι εταιρείες Dahua και Personal Security, ενώ η έκθεση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος και του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση διοργανώνεται από την εκδοτική εταιρεία Libra Press και χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report, Techmail και NOW.

Σήμερα, σας παρουσιάζουμε μερικούς ακόμα από τους εκθέτες που θα συμμετάσχουν στη Salonica Electronix 2023, προκειμένου να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουν. Έτσι, κατά την περιήγησή σας στα περίπτερα των εκθετών θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τον κατάλληλο συνεργάτη για την επιχείρησή σας!

accordia logo

Η Accordia (πρώην ΒΙΟΚΑΛ) σχεδιάζει και κατασκευάζει με ακρίβεια μόνο υψηλής πιστότητας τηλεπικοινωνιακά καλώδια.

Εδώ και μισό αιώνα κερδίζει την εμπιστοσύνη μηχανικών και εγκαταστατών, γιατί παράγει με απόλυτη ακρίβεια τα καλώδια που χρειάζονται για την άψογη μετάδοση σήματος σε έξυπνα κτίρια, τηλεοπτικές λήψεις και εκπομπές, συστήματα μεταφοράς δεδομένων, εικόνας και ήχου, συναγερμούς, πυρανίχνευση και όπου αλλού η καλωδίωση απαιτεί πιστότητα, αντοχή και διάρκεια στον χρόνο.

Έχει αναπτύξει τις τεχνολογίες FlameSmart® για καλύτερη αντίδραση των καλωδίων στη φωτιά, AllWeather® για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στα καλώδια εξωτερικών χώρων και HyperShield® για αυξημένη προστασία των καλωδίων από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές.

Είναι πιστοποιημένοι κατά ISO 9001, ISO 14001 και ISO 45001.
Όλα τα καλώδια της Accordia είναι πιστοποιημένα από κοινοποιημένους φορείς σύμφωνα με τον CPR έως και κλάση B2ca, s1a,d0,a1.

Είναι μέλος-κατασκευαστής KNX και τα BUS/KNX καλώδια που παράγει είναι επιπλέον πιστοποιημένα από τον οργανισμό KNX.

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Νικολέτα Καρακίζου

Sector logo

Η Sector αποτελεί ένα από τα παλαιότερα ελληνικά εταιρικά σχήματα στον χώρο των συστημάτων και υπηρεσιών ασφαλείας. Από το 1976, η εταιρεία σχεδιάζει, εγκαθιστά και υποστηρίζει ολοκληρωμένες λύσεις σε σύγχρονα και ποιοτικά συστήματα ασφαλείας, πυρανίχνευσης και κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης. Στα μέσα της δεκαετίας του ΄80, η Sector προχώρησε σε εισαγωγές υλικών ασφαλείας και λειτουργεί πλέον ως αποκλειστικός διανομέας για μια σειρά από προϊόντα υψηλής ποιότητας. Τον Οκτώβριο του 1991, ιδρύεται στη Θεσσαλονίκη το ιδιόκτητο Κέντρο Λήψης & Επεξεργασίας Σημάτων της Sector ή ο Κεντρικός Σταθμός, όπως επίσης αποκαλείται. Η νέα αυτή υπηρεσία που λειτουργεί σε συνδρομητική βάση, αποκτά σύντομα ευρύτατο πελατολόγιο και σήμερα εξυπηρετεί χιλιάδες συνδρομητές σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Ασυρματοφόρα περιπολικά της Sector καλύπτουν τους συνδρομητές περιπολώντας κατά τη διάρκεια των νυκτερινών ωρών και επεμβαίνοντας σε περίπτωση ενεργοποίησης των συστημάτων ασφαλείας. Παράλληλα, αναπτύσσεται ο κλάδος των στατικών και VIP φυλάξεων, στον οποίο η Sector διατηρεί ένα σοβαρό πελατολόγιο.

Στις δεκαετίες που ακολουθούν, η οικοδομική δραστηριότητα στην Ελλάδα κορυφώνεται και η Sector εξελίσσεται στον πλέον αξιόπιστο προμηθευτή συστημάτων ασφαλείας και συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα σχήματα κατασκευαστικών εταιρειών.

s4s logo

Η εταιρεία shop4security είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων της εταιρείας Teletek Electronics για την Ελλάδα και την Κύπρο. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στεγάζονται σε ιδιόκτητους χώρους στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, όπου λειτουργούν άρτια οργανωμένα τμήματα πωλήσεων, τεχνικής και γραμματειακής υποστήριξης, όπως και αίθουσα σεμιναρίων.

Για περισσότερα από 25 χρόνια, η εταιρεία Teletek Electronics με 2 εργοστάσια κατασκευής στην Ευρώπη αυξάνει την αναγνωρισιμότητά της στην παγκόσμια αγορά, ως μια από τις πιο ισχυρές εταιρείες στον σχεδιασμό και την παραγωγή συστημάτων ασφαλείας και πυρανίχνευσης, εξάγοντας τα προϊόντα της σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως. Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά στην Ευρώπη, είναι πλήρως προσαρμοσμένα στις διεθνείς πιστοποιήσεις σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς κατά ΕΝ, διαθέτουν την σήμανση CE, διαθέτοντας πιστοποιήσεις από παγκόσμιους φορείς πιστοποίησης.

  • Grade 2 και Grade 3 πιστοποιήσεις (αναλόγως το μοντέλο) στον χώρο των συστημάτων συναγερμού.
  • ΕΝ 54 (CPR, CPD) προσαρμοσμένα στις διεθνείς πιστοποιήσεις στον χώρο των συστημάτων πυρανίχνευσης.

sigma logo

Η Sigma Security δηµιουργήθηκε το 1977 και σήµερα είναι µία από τις µεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας στην Ελλάδα. Πιστοποιηµένη µε ISO 9001, επενδύει σε νέες τεχνολογίες και εξειδικεύεται στην έρευνα, τον σχεδιασµό και την παραγωγή συστηµάτων ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας, αξιοποιώντας την πολύχρονη εµπειρία της και το έµψυχο δυναµικό που διαθέτει.

Έχει κερδίσει τη φήµη της όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας της, κατασκευάζοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, προσφέροντας στους συνεργάτες της ολοκληρωµένες λύσεις και υποστήριξη, τόσο κατά την επιλογή όσο και κατά την εγκατάσταση ή τον προγραµµατισµό του συστήµατος.

Στη σειρά των προϊόντων που παράγει συµπεριλαµβάνονται: Κεντρικοί Πίνακες Συναγερµού, Ασύρµατα Συστήµατα, Συστήµατα Πυρασφαλείας, Ηλεκτρονικές Σειρήνες (Απλές και Αυτοτροφοδοτούµενες), Τηλεφωνικοί Επιλογείς, GSM/GPRS Interfaces, Ανιχνευτές Θραύσεως Υαλοπινάκων, Ανιχνευτές Κίνησης (PIR και Μικροκυµατικοί) κ.λπ.

Παράλληλα, συνεργάζεται µε τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες της παγκόσµιας αγοράς, από τις οποίες εισάγει και διανέµει, µέσω του εκτεταµένου δικτύου πωλήσεων και συνεργατών που διαθέτει σε όλη την επικράτεια, Κλειστά Κυκλώµατα Τηλεόρασης, Συστήµατα Ψηφιακής Καταγραφής και Μεταφοράς Εικόνας (DVR), παρελκόµενα Συστηµάτων Ασφαλείας και Πυρανίχνευσης, GSM/GPRS Interfaces, Συστήµατα Ελέγχου Πρόσβασης (Access Control), Συστήµατα Περιµετρικής Προστασίας κ.λπ.

SIGNAL LOGO

Η SIGNAL ELECTRONICS SECURITY είναι προμηθευτής και τεχνικός σύμβουλος των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και του CCTV. Προσφέρει καινοτόμα και αξιόπιστα συστήματα τελευταίας τεχνολογίας, με κορυφαία ποιότητα, προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και πιστοποιήσεις, άρτια τεχνική υποστήριξη προ και μετά της πώλησης, εγγυήσεις και προσιτές τιμές. Ιδρύθηκε το 1994, αποτελώντας τη συνέχεια 20 ετών εμπειρίας των στελεχών της στον χώρο της ηλεκτρονικής ασφάλειας. Η έδρα της βρίσκεται στην Καλλιθέα Αττικής, στα ιδιόκτητα γραφεία της επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 25 & Ύδρας. Διαθέτει πιστοποιητικό ISO 9001:2015, άδεια λειτουργίας ΙΕΠΥΑ, καθώς και άδεια από την ΕΕΕΠ για συστήματα επιτήρησης και καταγραφής σε καζίνο. Έχει σημαντικές και μακροχρόνιες συνεργασίες με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, όπως PROVISION-ISR, ESSENCE, FLIR SYSTEMS, SYNECTICS κ.ά.

solo logo

Η SOLO Security Systems ιδρύθηκε από τον σημερινό Managing Director, κο Βασίλη Καραγιαννάκη, την 1η Μαρτίου 2004 και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και πώληση ολοκληρωμένων Συστημάτων Ασφαλείας.

Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις διεθνείς τάσεις της αγοράς, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας, οι όποιες καλύπτουν αποτελεσματικά κάθε ανάγκη ασφαλείας. Σήμερα, η εταιρεία στεγάζεται στις ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις της.

Το ισχυρό σημείο και το κλειδί της επιτυχίας της εταιρείας ήταν ανέκαθεν η άρτια οργάνωση όλων των βαθμίδων παροχής υπηρεσιών.

Στόχος της:

  • Η ικανοποίηση του πελάτη και η ολοκληρωμένη κάλυψή του σε όλους τους βασικούς τομείς.
  • Διαρκής ενημέρωση, εκπαίδευση για νέα προϊόντα – τεχνολογίες.
  • Τεχνική υποστήριξη.
  • After Sales Service.
  • Προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας στην καλύτερη τιμή.

• Προϊόντα και υπηρεσίες φιλικές στον τελικ

horigoi ENG1

SALONICA ELECTRONIX 2023

Η Salonica Electronix επιστρέφει με σημαντικές αλλαγές για τρίτη φορά στη Θεσσαλονίκη στις 10 και 11 Μαρτίου 2023! Εκμεταλλευόμενοι τη μεγάλη επιτυχία των κλαδικών εκθέσεων Athens Electronix, αλλά και της Creta Electronix, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Κρήτη το 2022, η Salonica Electronix επανέρχεται με τη μορφή κλαδικής έκθεσης!

Porto Palace Hotel

Porto Palace Hotel
26ης Οκτωβρίου 65,
546 28 Θεσσαλονίκη - Ελλάδα
T. 2310 504504 & 2310 504500
F. 2310 540384 & 2310 504517
info@portopalace.gr

LIBRA PRESS

Εκδοτική Εταιρεία
Καυκάσου 145, 113 64 Άνω Κυψέλη
T  210.881.54.17
F  210.881.54.16
E:  info@librapress.gr