• SALONICA ELECTRONIX 2023 LOGO HEADER3η ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ KAI ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
  • SALONICA ELECTRONIX 2023


    10 & 11 Μαρτίου 2023
  • SALONICA ELECTRONIX 2023
    Porto Palace Hotel
    Grand Pietra Hall

Συνεχίζουμε την παρουσίαση των εκθετών της Salonica Electronix 2023

Η Salonica Electronix 2023 επιστρέφει με τη μορφή κλαδικής έκθεσης στη Θεσσαλονίκη στις 10 και 11 Μαρτίου 2023 στην αίθουσα Grand Pietra του Porto Palace Hotel! Η «επιστροφή» της Salonica Electronix έχει πρωταρχικό στόχο να αποτελέσει σημείο συνάντησης για την αγορά της Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Έβρου, και γιατί όχι και των Βαλκανίων.

Η πρόσβαση στην έκθεση θα είναι δωρεάν και οι επισκέπτες της μπορούν ήδη να προβούν σε προεγγραφή μέσα από την ιστοσελίδα της, πατώντας εδώ. Αυτό σημαίνει ότι το καρτελάκι με τα στοιχεία του κάθε επισκέπτη θα είναι έτοιμο και διαθέσιμο στην είσοδο. Φυσικά, θα υπάρχει και επιτόπου ηλεκτρονική καταγραφή / εγγραφή για όλους, όσοι δεν πραγματοποίησαν ηλεκτρονική προεγγραφή.

Η Salonica Electronix 2023 συνδιοργανώνεται με το συνέδριο CyberTechCon 2023.

Χορηγοί της Salonica Electronix 2023 είναι οι εταιρείες Dahua και Personal Security, ενώ η έκθεση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος και του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση διοργανώνεται από την εκδοτική εταιρεία Libra Press και χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report, Techmail και NOW.

Σήμερα, συνεχίζουμε την αλφαβητική παρουσίαση των εκθετών που θα συμμετάσχουν στη Salonica Electronix 2023, προκειμένου να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουν. Έτσι, κατά την περιήγησή σας στα περίπτερα των εκθετών θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τον κατάλληλο συνεργάτη για την επιχείρησή σας!

auta

Η AUTA είναι μια ισπανική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1966. Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή θυροτηλεφώνων, θυροτηλεοράσεων και μονάδων ελέγχου πρόσβασης για κτίρια, έχει γίνει ένας από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς κατασκευαστές. Σε διεθνές επίπεδο, είναι παρούσα σε περισσότερες από 40 χώρες, όπου το brand AUTA είναι συνώνυμο με την τεχνολογία, τον μοντέρνο σχεδιασμό, την ευελιξία και την αξιοπιστία.

Η εταιρία AUTA με έδρα τη Βαλένθια, είναι σε θέση να κατασκευάσει προϊόντα άριστης ποιότητας με τις υψηλότερες προδιαγραφές και πιστοποιημένα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001.

Συσκευές με κομψή σχεδίαση και διακριτικό design αποδεικνύονται οι καθημερινοί συνεργάτες δεκάδων χιλιάδων ευχαριστημένων πελατών στην Ελλάδα, αλλά και σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η AUTA καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, όπως έγχρωμα μόνιτορ θυροτηλεόρασης, θυροτηλέφωνα, συστήματα ενδοεπικοινωνίας, συστήματα ελέγχου πρόσβασης με μαγνητική κάρτα ή κωδικό, ηλεκτρικές κλειδαριές κ.ά.

Επίσης, η εταιρεία AUTA είναι σε θέση να προσφέρει πρωτοποριακά προϊόντα αυτοματισμού για τον χειρισμό επιπλέον καμερών ασφαλείας, θυρών, γκαραζόπορτας, κλειδώματος, φωτισμού κ.ά.

Όλα τα προϊόντα AUTA καλύπτονται από χρυσή εγγύηση καλής λειτουργίας 3 ετών. Εγγύηση επίσης παρέχεται και στην επάρκεια ανταλλακτικών, αλλά και στη συμβατότητα αυτών για δέκα χρόνια αργότερα.

bs

H εταιρεία B&S Electronics είναι μια εταιρεία με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των ηλεκτρονικών εφαρμογών και εγκαταστάσεων. Σκοπός της εταιρείας είναι η εισαγωγή, διάθεση και εγκατάσταση προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, όπως συστήματα ασφαλείας, κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV), επαγγελματικά ηχητικά συστήματα, εξειδικευμένοι αυτοματισμοί και τηλεφωνικά κέντρα.

Δραστηριοποιείται ενεργά σε Ιδιωτικά ή Δημόσια έργα, καθώς και στους τομείς της Εθνικής Άμυνας και των Σωμάτων Ασφαλείας, προσφέροντας εξοπλισμό και παρέχοντας υπηρεσίες, συνδράμοντας στη γενικότερη αναβάθμιση και στον εκσυγχρονισμό τους.

Η εταιρεία απευθύνεται στον επαγγελματία και στον ιδιώτη με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, διασφαλίζοντας έτσι μακροχρόνιες συνεργασίες.

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία της, είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της λύσεις που ικανοποιούν και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις.

Σε συνεργασία πάντα με τον πελάτη, κατανοώντας τις ανάγκες του, του προσφέρει την ιδανική λύση πάντα με γνώμονα τη λειτουργικότητα και τη αισθητική, αλλά προπάντων την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των συστημάτων που πρόκειται να εγκατασταθούν, εφαρμόζοντας όλους τους κανόνες βάσει των προδιαγραφών τους.

Στόχος της, με την σωστή εγκατάσταση είναι να εκμηδενίσει πιθανά μελλοντικά προβλήματα, αλλά και την απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων.

blue technologies

Η Blue Technologies είναι η επίσημη αντιπροσωπεία της Ericsson-LG Enterprise και της σειράς προϊόντων iPECS στην Ελλάδα. Η εταιρεία έχει περισσότερα από 32 χρόνια εμπειρίας στην ICT αγορά. Το 2014 ιδρύθηκε η Blue Technologies, με στόχο την ισχυροποίησή της στην αγορά PBX/Τηλεφωνίας της Ελλάδας.

Αυτό θα επιτευχθεί μέσω των προηγμένων συστημάτων ενοποιημένων επικοινωνιών που παρέχονται από την Ericsson-LG για μικρές έως μεγάλες επιχειρήσεις και συστήματα που βασίζονται στο cloud telephony.

Η Blue Technologies μαζί με την Ericsson-LG Enterprise προσπαθούν να κάνουν τις επιχειρήσεις να υπερέχουν μέσω παγκόσμιας κλάσης εργαλείων επικοινωνίας και συνεργασίας. Δημιουργούν μια κουλτούρα ομαδικής εργασίας για να μεταμορφώσουν οργανισμούς όλων των μεγεθών.

 

divico small

Divico Security είναι μία συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία με δυναμική θέση στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας εδώ και πάνω από 40 χρόνια. Η εμπειρία, η εξειδίκευση και ο επαγγελματισμός έχουν προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφαλείας με 100% επιτυχία σε πάνω από 12.000 συνδρομητές. Η φιλοσοφία της να επικεντρώνεται στις τεχνολογικές εξελίξεις και στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης οδηγεί την εταιρεία στη συνεχή εξεύρεση νέων καινοτόμων λύσεων ασφαλείας καλύπτοντας έτσι ανάγκες πριν καν αυτές εμφανιστούν. Η εταιρεία δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα των υπηρεσιών της, διαλέγοντας διακεκριμένο προσωπικό που είναι ικανό να ανταποκριθεί ακόμα και στις πιο υψηλές απαιτήσεις παρέχοντας έτσι στους πελάτες της την ασφάλεια που επιζητούν.

Η  πολυετής εμπειρία στο χώρο, η εξειδίκευση και η παρουσία της εταιρείας σε πανελλαδικό επίπεδο αποτελεί την ασφαλέστερη εγγύηση των υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχει!

Βασικές υπηρεσίες της Divico Security είναι:

  • 24/7 Κέντρο Λήψεως Σημάτων με Video Verification
  • Απομακρυσμένος Τηλεχειρισμός
  • Άμεση επέμβαση – Περιπολίες
  • Εγκαταστάσεις Ολοκληρωμένων Συστημάτων Ασφαλείας
  • Τεχνική Υποστήριξη για διάγνωση και επίλυση βλαβών

 

 

 

els

Από την ίδρυσή της το 2007, η εταιρεία Electrosystems Ε.Π.Ε (ELS| Security & Automation Solutions) ειδικεύεται στην εισαγωγή, ανάπτυξη και διανομή ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και λύσεων υψηλής τεχνολογίας στα συστήματα συναγερμού, βίντεο-παρακολούθησης, ελέγχου πρόσβασης, αυτοματισμού και πυρανίχνευσης, με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών του επαγγελματία εγκαταστάτη μέσα από την πλήρη γκάμα προϊόντων και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.

Ο σκοπός της ELS είναι να διαθέτει πάντα τα ασφαλέστερα και ταυτόχρονα τα πιο προηγμένα τεχνολογικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές για τους επαγγελματίες των συστημάτων ασφαλείας.

Η έως τώρα πορεία της Electrosystems (ELS), για πάνω από δεκαπέντε χρόνια στον χώρο της χονδρικής διάθεσης συστημάτων ασφαλείας, καταδεικνύει μία εταιρεία με ισχυρές βάσεις, δυναμισμό και στελέχη με ισχυρή θέληση και δύναμη για συνέχιση του έργου τους. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας έχει την εμπειρία, την τεχνική γνώση και τα κατάλληλα εφόδια, ώστε να μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις. Όλα αυτά, χάρη στην τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει, όντας χρόνια στον κλάδο.

Η εταιρεία επενδύει συνεχώς στον άνθρωπο. Αυτή η επένδυση έχει να κάνει με δύο άξονες. Ο πρώτος άξονας αποτελείται από τα κύτταρα της ELS που είναι το ανθρώπινο δυναμικό της. Δίνει έμφαση στη συνεχή στελέχωση, εκπαίδευση και τεχνική κατάρτιση αυτού του δυναμικού, δημιουργώντας παράλληλα ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας. Ο δεύτερος άξονας αποτελείται από τους συνοδοιπόρους της, τους συνεργάτες-πελάτες της, δίνοντας έμφαση σε εξατομικευμένες εμπορικές και προϊοντικές λύσεις.

Στηρίζει τους συνεργάτες της βάσει των αναγκών τους, αλλά και των ραγδαίων τεχνολογικών εξελίξεων. Η τιμολογιακή στρατηγική της ELS δίνει πλέον βαρύτητα στις εξατομικευμένες ανάγκες των συνεργατών της. Παρέχει επιπλέον εξαιρετικές τιμές μέσω του B2B website και ποσοτικές εκπτώσεις, διατηρώντας παράλληλα πάντα τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Το καταρτισμένο Τμήμα Πωλήσεων είναι στη διάθεση των συνεργατών, ώστε να δώσει τις βέλτιστες λύσεις αφουγκραζόμενο τους παλμούς της αγοράς.

Η ομάδα της ELS βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στους συνεργάτες της, παρέχοντας συνεχώς hands on σεμινάρια στις εγκαταστάσεις της για τα συστήματα συναγερμού, CCTV και για τη θυροτηλεόραση GATE που είναι βέβαια η νέα ανερχόμενη δύναμη στον κλάδο.

Επιπλέον ως επίσημος αντιπρόσωπος της AJAX και όντας η πρώτη εταιρεία που έφερε την AJAX στην Ελλάδα το 2016, προσφέρει στους συνεργάτες της το πληρέστερο στοκ στην αγορά και την καλύτερη τεχνική υποστήριξη. Εκτός των πολυάριθμων σεμιναρίων και event που διοργανώνει, μπορεί να πιστοποιήσει τους συνεργάτες της ELS επίσημα μέσω της ίδιας της Ajax και να γίνουν και οι ίδιοι πιστοποιημένοι Ajax Specialists.

euroguard

Η Euroguard Security έρχεται να δώσει την απάντηση σε κάθε ανάγκη των συνδρομητών της για μέγιστη ασφάλεια, εξελίσσοντας το Κέντρο Λήψης Σημάτων και Διαχείρισης Εικόνας που ήδη διαθέτει, σε ένα σύγχρονο και προηγμένο τεχνολογικά Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφαλείας. Η Euroguard, με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών ασφάλειας υψηλών προδιαγραφών αποτελεί το πλέον σύγχρονο Κέντρο Επιχειρήσεων που θέτει ως πρωταρχικό μέλημα τους εγκαταστάτες και τα Κέντρα Λήψης Σημάτων, εκμηδενίζοντας το λειτουργικό τους κόστος, καθώς όλες οι υποδομές τους μεταφέρονται στο κέντρο της Euroguard.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1980 και εξειδικεύτηκε στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας θέτοντας ως βασικό σκοπό της την εξασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών της. Μέχρι και σήμερα, κατάφερε να προσαρμόσει τις υπηρεσίες της στον σύγχρονο τρόπο ζωής, στις ανάγκες που γεννιούνται καθημερινά, συμβαδίζοντας πάντα με τη ραγδαία τεχνολογική ανάπτυξη για να καθιερωθεί ως η πιο αξιόπιστη και πρωτοπόρα εταιρεία στον τομέα της.

Μέσα από τη συνεχή επικοινωνία που έχει με τους χρόνιους πελάτες της, έγινε απόλυτα σαφές πως η αγορά απαιτεί ένα ακόμα πιο εξελιγμένο σύστημα ασφάλειας, που θα εξασφαλίζει στους συνεργάτες της και στους πελάτες των συνεργατών της, το αίσθημα της σιγουριάς και της βεβαιότητας των υψίστης ποιότητας προσφερόμενων υπηρεσιών ασφάλειας, βεβαιότητα που θα είχαν και οι ίδιοι εάν βρίσκονταν στον χώρο της εποπτείας και δραστηριότητας του Κέντρου Επιχειρήσεων της Euroguard Security.

horigoi ENG1

SALONICA ELECTRONIX 2023

Η Salonica Electronix επιστρέφει με σημαντικές αλλαγές για τρίτη φορά στη Θεσσαλονίκη στις 10 και 11 Μαρτίου 2023! Εκμεταλλευόμενοι τη μεγάλη επιτυχία των κλαδικών εκθέσεων Athens Electronix, αλλά και της Creta Electronix, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Κρήτη το 2022, η Salonica Electronix επανέρχεται με τη μορφή κλαδικής έκθεσης!

Porto Palace Hotel

Porto Palace Hotel
26ης Οκτωβρίου 65,
546 28 Θεσσαλονίκη - Ελλάδα
T. 2310 504504 & 2310 504500
F. 2310 540384 & 2310 504517
info@portopalace.gr

LIBRA PRESS

Εκδοτική Εταιρεία
Καυκάσου 145, 113 64 Άνω Κυψέλη
T  210.881.54.17
F  210.881.54.16
E:  info@librapress.gr