• SALONICA ELECTRONIX 2019 LOGO HEADER2ο ΚΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
  ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  KAI ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
 • SALONICA ELECTRONIX 2019 LOGO HEADER


  6.7 ----------  04 ---------- 2019
 • SALONICA ELECTRONIX 2019 LOGO HEADER

  ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
  Ι. ΒΕΛΛΙΔΗΣ

SALONICA ELECTRONIX 2017

Το 1ο πανελλαδικό συνέδριο συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης

Το 1ο κλαδικό συνέδριο συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης είναι γεγονός. Η SALONICA ELECTRONIX αποτελεί την επιτυχημένη συνέχεια της κλαδικής Έκθεσης ATHENS ELECTRONIX και θα διεξαχθεί στις 11 και 12 Μαρτίου στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στην Θεσσαλονίκη.

Παρότι πρόκειται για την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, μέχρι σήμερα, κανείς και ποτέ δεν τόλμησε να δημιουργήσει ένα event στην Θεσσαλονίκη, όσο αφορά τον κλαδικό χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης.

Πλέον η Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά έχει το δικό της event! Η Salonica Electronix 2017 φιλοδόξει να φιλοξενήσει στους χώρους της όλο τον τεχνικό κλάδο των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης. Οι μεγαλύτερες εταιρίες της αγοράς θα δώσουν βροντερό παρόν στη Θεσσαλονίκη, είτε η έδρα τους βρίσκεται εκεί, είτε στην Αθήνα, είτε σε άλλη περιοχή της Ελλάδας, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο, ότι πάντα είχαν σε περίοπτη θέση την κλαδική αγορά της Μακεδονίας, αλλά δεν τους είχε δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία μέχρι σήμερα.

Η Libra Press εδώ και χρόνια έβλεπε την ανάγκη αυτής της αγοράς, η οποία τα τελευταία χρόνια έγινε ακόμη μεγαλύτερη, αφού οι νέοι δρόμοι που δημιουργήθηκαν επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση στην Θεσσαλονίκη, όχι μόνο από όλη την Μακεδονία, αλλά ακόμη και από τον Έβρο, την Θεσσαλία και την Ήπειρο.

Το συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης

Η Salonica Electronix θα διεξαχθεί στις 11 και 12 Μαρτίου 2017 στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Λεωφ. Στρατού 3.

1.eisodos

Η είσοδος στο Ιωάννης Βελλίδης επιτυγχάνεται από την Λεωφ. Στρατού.

Η επιλογή του χώρου έγινε με βάση τις ανάγκες της αγοράς που επιζητά έναν άρτιο χώρο, ικανό να «χωρέσει» όλες τις απαιτήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα. Με κλιματισμό, Wi-Fi, και όλες τις απαραίτητες παροχές που απαιτεί ένα σύγχρονο συνέδριο τεχνολογίας, μπορεί να χωρέσει τις ανάγκες μας, χωρίς επιπλέον κόστος ή θυσίες. Ταυτόχρονα διαθέτει υψηλά στάνταρτ ασφάλειας και καθαριότητας, εύκολη πρόσβαση και άπλετο parking για όλους.

Το Ιωάννης Βελλίδης είναι ένας χώρος που έχει κατασκευαστεί εξαρχής για να φιλοξενήσει τις ανάγκες συνεδριών και από τα σαλόνια του έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα, ενώ επιλέγεται και κάθε χρόνο για την ομιλία στα εγκαίνια της ΔΕΘ από τον εκάστοτε πρωθυπουργό.

Το Ιωάννης Βελλίδης ανήκει στην ΔΕΘ, η οποία κουβαλάει μια τεράστια εμπειρία στον κλάδο της διοργάνωσης συνεδρίων - εκθέσεων που ανάλογή της δεν υπάρχει στην αγορά και γενικά θεωρείται το καλύτερο συνεδριακό κέντρο της Θεσσαλονίκης και ένα από τα καλύτερα της Ελλάδας.

2.Velidis katopsi

Η κάτοψη του όλου συνεδριακού κέντρου Ι. Βελλίδης. Η Salonica Electronix θα λάβει μέρος στις αίθουσες «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ι» (συνεδριακός χώρος) και «ΕΛΛΟΠΙΑ» (εκθεσιακός χώρος).

 

Πώς θα λειτουργήσει το συνέδριο

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στις αίθουσες «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ι» και «ΕΛΛΟΠΙΑ» του συνεδριακού κέντρου Ιωάννης Βελλίδης. Η αίθουσα «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ι» θα λειτουργήσει σαν συνεδριακή αίθουσα του όλου συνεδρίου, αφού εκεί θα λάβουν χώρα όλες οι ομιλίες, ενώ στην αίθουσα «ΕΛΛΟΠΙΑ» θα υπάρχουν «τυπικά» εκθεσιακά περίπτερα, όπου κατά τα τακτικά διαλείμματα των ομιλιών, θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με όλες τις εταιρίες που συμμετέχουν στο συνέδριο, αλλά και να απολαύσετε τον πλούσιο μπουφέ.

3.olos o xoros

Το συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης με την αίθουσα «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ι» στα αριστερά και την «ΕΛΛΟΠΙΑ» στο κέντρο.

Ποιοι θα λάβουν μέρος

Στο συνέδριο θα λάβουν μέρος εισαγωγικές και κατασκευαστικές εταιρίες συστημάτων, προϊόντων και υπηρεσιών ασφαλείας και τηλεόρασης. Μέχρι στιγμής έχουν κλείσει και θα συμμετάσχουν με ομιλίες και εκθεσιακά περίπτερα οι εταιρίες Alpha Ltd, AMF Electronics, Artion Security, Astra Sat, Automatic Alarm Systems, Βιοκάλ, BS Security, Euroguard, Grande Security, Ikusi Hellas, Keeper Group, Lemco, Microlink, Mistral Electronics, Olympia Electronics, Paradox Hellas, Rakson, RF Com, RG Alarm, Technohellas, Sector Security, Sigma Electronics, Solo Security και Χρ. Δήσιος.

4.synedriakos xoros

Η αίθουσα «ΕΛΛΟΠΙΑ» όπως θα στηθεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του συνεδρίου.

Επισκέπτες

Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους εσάς που η εταιρία σας εμπορεύεται υλικά και υπηρεσίες συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων - υπολογιστών. Τεχνικοί εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης, καταστήματα υπολογιστών, καθώς και καταστήματα με ηλεκτρικό, ηλεκτρονικό, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό,τεχνικές εταιρίες, υπεργολάβοι, κατασκευαστές, System Integrators, ή ακόμη και στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων, μπορούν να επωφεληθούν είτε τεχνικά, είτε εμπορικά από την επίσκεψή τους στην Salonica Electronix 2017.
Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες και γενικότερα σε όλους τους εραστές του κλάδου της τεχνολογίας, είτε αυτή αφορά τηλεοπτικά ή συστήματα ασφαλείας, είτε αφορά τον ευρύτερο τομέα της τεχνολογίας, όπως δίκτυα, επικοινωνίες, οπτικές ίνες, οπτικοακουστικός εξοπλισμός, κ.ά.

Ζωντανή μετάδοση

Όλο το συνέδριο θα μεταδίδεται ζωντανά σε live streaming μέσω των site και των φόρουμ μας (digitaltvinfo.gr – satleo.gr – securityreport.gr) και τα link θα υπάρχουν διαθέσιμα και στις σελίδες μας στο facebook για όλους όσους δεν θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε το παρόν είτε από την Ελλάδα είτε από όλον τον κόσμο. Παράλληλα, μέσω διαδικτύου θα δοθεί η δυνατότητα στους απανταχού τηλεθεατές να προβούν σε διαδραστικές ερωταπαντήσεις.

5

Η αίθουσα «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ι» όπως θα στηθεί περίπου για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του εκθεσιακού μέρους του συνεδρίου.

 

Ηλεκτρονικό εισιτήριο – Προεγγραφή

Η πρόσβαση στο συνέδριο θα είναι δωρεάν. Οι επισκέπτες του Συνεδρίου θα μπορούν να προβούν σε προεγγραφή μέσα από την ιστοσελίδα www.salonica-electronix.gr. Αυτό σημαίνει ότι το καρτελάκι με τα στοιχεία του κάθε επισκέπτη θα είναι έτοιμο και διαθέσιμο στην είσοδο. Φυσικά, θα υπάρχει και επιτόπου ηλεκτρονική καταγραφή για όλους αυτούς που δεν φρόντισαν την ηλεκτρονική προεγγραφή τους.

SALONICA ELECTRONIX 2019

Το 2ο κλαδικό συνέδριο συστημάτων ασφαλείας και τηλεοπτικών συστημάτων στην Θεσσαλονίκη είναι γεγονός. Η SALONICA ELECTRONIX αποτελεί την επιτυχημένη συνέχεια της κλαδικής Έκθεσης ATHENS ELECTRONIX και θα διεξαχθεί στις 6 και 7 Απριλίου στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στην Θεσσαλονίκη.

 

Συν. Κέντρο Ι. Βελλίδης

Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελίδης
Λεωφόρος Στρατού 3, Θεσσαλονίκη

T  2310 291111
F  2310 284732

E   [email protected]
www.helexpo.gr

LIBRA PRESS

Εκδοτική Εταιρία
Κρέσνας 46, 113 63 Άνω Κυψέλη

T  210.881.54.17
F  210.881.54.16

E [email protected]