• SALONICA ELECTRONIX 2023 LOGO HEADER3η ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ KAI ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
 • SALONICA ELECTRONIX 2023


  10 & 11 Μαρτίου 2023
 • SALONICA ELECTRONIX 2023
  Porto Palace Hotel
  Grand Pietra Hall

Salonica Electronix 2023: Σήμερα ολοκληρώνεται η παρουσίαση των εκθετών

Ολοκληρώνεται σήμερα η παρουσίαση των εκθετών που θα συμμετάσχουν στη Salonica Electronix 2023, η οποία επιστρέφει με τη μορφή κλαδικής έκθεσης στη Θεσσαλονίκη στις 10 και 11 Μαρτίου 2023 στην αίθουσα Grand Pietra του Porto Palace Hotel. Η Salonica Electronix 2023 πρόκειται να αποτελέσει σημείο συνάντησης για την αγορά της Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Έβρου, και γιατί όχι και των Βαλκανίων.

Η παρουσίαση των εκθετών έχει σκοπό να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουν, ώστε, κατά την περιήγησή σας στα περίπτερα της έκθεσης να έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τον κατάλληλο συνεργάτη για την επιχείρησή σας!

Η πρόσβαση στην έκθεση θα είναι δωρεάν και οι επισκέπτες της μπορούν ήδη να προβούν σε προεγγραφή μέσα από την ιστοσελίδα της, πατώντας εδώ. Αυτό σημαίνει ότι το καρτελάκι με τα στοιχεία του κάθε επισκέπτη, θα είναι έτοιμο και διαθέσιμο στην είσοδο. Φυσικά, θα υπάρχει και επιτόπου ηλεκτρονική καταγραφή / εγγραφή για όλους, όσοι δεν πραγματοποίησαν ηλεκτρονική προεγγραφή.

Η Salonica Electronix 2023 συνδιοργανώνεται με το συνέδριο CyberTechCon 2023.

Χορηγοί της Salonica Electronix 2023 είναι οι εταιρείες Dahua και Personal Security, ενώ η έκθεση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος και του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση διοργανώνεται από την εκδοτική εταιρεία Libra Press και χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report, Techmail και NOW.

technohellas logo

Η TECNOHELLAS είναι μέλος του ομίλου KEEPER, ενός ομίλου με μεγάλη τεχνογνωσία και πολυετή συνεχή παρουσία στον τομέα της Ηλεκτρονικής Ασφάλειας. Διαθέτει τον πλέον σύγχρονο Σταθμό Λήψεως και διαχείρισης Συμβάντων, ο οποίος λειτουργεί επί 24ωρου βάσεως. Η TECNOHELLAS είναι ο μοναδικός 24ωρος σταθμός, ο οποίος υλοποιήθηκε βάσει ειδικής μελέτης που εκπονήθηκε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, καταθέτοντας τα ανώτερα διαπιστευτήριά του εξ αρχής. Από την πρώτη στιγμή, ο Σταθμός εξοπλίστηκε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ώστε να είναι συμβατός με όλα τα συστήματα ασφαλείας της αγοράς και να παρέχει δυνατότητα λήψης εικόνας. Η σύνδεση με τον προστατευόμενο χώρο γίνεται μέσω σταθερής τηλεφωνικής γραμμής, κινητής τηλεφωνίας (GSM/GPRS) ή γραμμής Internet (ADSL) μέσω των μισθωμένων γραμμών Οπτικής Ίνας και Ασύρματης Μικροκυμματικής Ζεύξης που διαθέτει η εταιρεία.

Η Κεντρική Διοίκηση και Διαχείριση υλοποιείται από Μηχανολόγους Μηχανικούς του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, οι οποίοι φροντίζουν διαρκώς για τη διατήρηση της πιστότητας εφαρμογής των διαδικασιών. Οι χειριστές της TECNOHELLAS εκπαιδεύονται στη διαχείριση Σημάτων, βασιζόμενοι στην ειδική αυτή μελέτη και έχουν ως αποκλειστική αρμοδιότητα και υποχρέωση, τη διαχείριση των λαμβανομένων σημάτων και την επικοινωνία με τους υπεύθυνους του χώρου, τις αρμόδιες αρχές και τον εγκαταστάτη.

TELERGO 1

Η εταιρεία TELERGO SECURITY Ε.Π.Ε., ξεκινώντας την ανοδική της πορεία στον ελληνικό χώρο από το 1990, βραβεύτηκε επανειλημμένα από το Ιταλικό εργοστάσιο Comelit για την πρωτοποριακή της δράση και τις υψηλές πωλήσεις της.

Η Telergo βρίσκεται στον χώρο των θυροτηλεοράσεων και της ασφάλειας, προσφέροντας προηγμένη τεχνολογία κορυφαίου εργοστασίου της Ιταλίας Comelit. Διαθέτει θυροτηλεοράσεις, θυροτηλέφωνα, συναγερμούς, κλειστά κυκλώματα, Access Controls, κεντρική και δορυφορική κεραία αποκλειστικά ευρωπαϊκής προέλευσης.

Το δίκτυο Telergo Group Hellas εισάγει, διανέμει και υποστηρίζει αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο τα προϊόντα της Comelit. Το εργοστάσιο αυτό είναι επιλεγμένο με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητος και τεχνολογίας. Το εξειδικευμένο προσωπικό της αναγνωρίζει τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά και τις πραγματοποιεί στον ελάχιστο δυνατό χρόνο προσφέροντας ασφάλεια και υπεροχή.

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές της είναι η επιμονή της στο άριστο αποτέλεσμα και η υποστήριξη του πελάτη ακόμα και μετά την τοποθέτηση. Αποστολή της είναι η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών!

TRONIX

Η εταιρεία Tronix με έδρα τη Βουλγαρία είναι αντιπρόσωπος όλων των μεγάλων brands δορυφορικών και επίγειων συστημάτων, όπως Vu+, Dreambox, Octagon, GigaBlue, Mutant, Satlink, EMP-Centauri, EmmeEsse, Max.

Διαθέτει την κατηγορία IPTV Mag της INFOMIR, καθώς και της εταιρείας WETEK, FORMULER, Q+ και MEDIALINK. Επίσης, ειδικεύεται στην εμπορία διαδικτυακών προϊόντων, έχοντας στην γκάμα της τα προϊόντα TP-LINK, Ubiquity, Mikrotik, Toto-Link, Netis. Σε πολύ καλές τιμές επίσης θα βρείτε κάμερες και καταγραφικά Dahua, HIK-Vision, Univew, Veacam και συναγερμούς της γνωστής εταιρείας Crown. Επιπλέον κατηγορίες προϊόντων είναι διάφορα Gadgets, PC και Mobile Accessories, Videogames Consoles.

Με το Β2Β Shop μπορούν οι πελάτες χονδρικής να βλέπουν τιμές χονδρικής και να παραγγέλνουν online.

seith logo

Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Θεσσαλονίκης, γνωστός ως Σ.Ε.Η.Θ., αποτελεί έναν πρωτοπόρο και ιστορικό σύνδεσμο επαγγελματιών με σημαντικούς αγώνες για τη διεκδίκηση, τη θεσμική κατοχύρωση του επαγγέλματος των ηλεκτρολόγων και την αναβάθμισή του. Ξεκινώντας με 22 ηλεκτρολόγους και καταστηματάρχες το 1929, που οργάνωναν τις συγκεντρώσεις τους στο καφενείο της εποχής, «Μικρο Κρύσταλ», μετεξελίχθη σε ένα από τα σημαντικότερα συνδικαλιστικά όργανα της πόλης. Σήμερα αριθμεί 600 περίπου μέλη.

Ο Σ.Ε.Η.Θ. διασφαλίζει πρώτιστα το επάγγελμα του ηλεκτρολόγου έναντι κάθε ανειδίκευτου που απλά δηλώνει «ηλεκτρολόγος» χωρίς να κατέχει τη σχετική άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του Υπουργείου Ανάπτυξης, έχοντας ως κύριο στόχο και μέλημα την ασφάλεια του καταναλωτή. Σημαντική είναι η συνεισφορά του στον κλάδο, με τη συνεχή επιμόρφωση των μελών του, την ανάπτυξη του επαγγέλματος του ηλεκτρολόγου, αλλά και η συνεισφορά του στην τοπική κοινωνία ευρύτερα.

PSIFIAKH

Η εταιρεία ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ δραστηριοποιείται στον χώρο των σύγχρονων συσκευών ψηφιακής τεχνολογίας, τις οποίες εισάγει και διακινεί χονδρικώς σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζομένων καταστημάτων. Τα είδη που διακινεί είναι:

 • Δορυφορικοί και επίγειοι ψηφιακοί δέκτες για τηλεοράσεις.
 • Υλικά και παρελκόμενα για δορυφορική και επίγεια τηλεοπτική λήψη (οικιακή και επαγγελματική).
 • Κεραίες και κάτοπτρα για επίγεια ή δορυφορική λήψη.
 • Συνδρομητικές κάρτες για δορυφορικούς δέκτες.
 • Τηλεοράσεις, οικιακές και επαγγελματικές (ξενοδοχεία).
 • Tablets και σύγχρονες ψηφιακές μικροσυσκευές.
 • Κάμερες και καταγραφικά.
 • Φωτοβολταϊκά συστήματα.
 • Προϊόντα φωτισμού LED.

Πρόσφατα, η ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ εισήγαγε το ΜΑΓΙΚΟ ΤΖΑΜΙ, ένα αυτοκόλλητο φιλμ που επικολλάται σε υπάρχοντα τζάμια, τα οποία μετά από αυτό μπορούν να γίνονται διαφανή ή αδιαφανή με τηλεχειρισμό.

Επίσης, εισήγαγε την ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ, ένα ηλεκτρονικό πληκτρολόγιο Digital Star-100 για απομακρυσμένη παροχή πρόσβασης σε κατοικίες, χωρίς να απαιτείται επικοινωνία μέσω Internet ή κινητής τηλεφωνίας ή άλλου μέσου! Τα προϊόντα διακινούνται μέσα από ευρύ δίκτυο 1.600 περίπου συνεργατών και καταστημάτων που καλύπτει όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας είναι ο κος Άκης Καραϊωσηφίδης.

horigoi ENG1

SALONICA ELECTRONIX 2023

Η Salonica Electronix επιστρέφει με σημαντικές αλλαγές για τρίτη φορά στη Θεσσαλονίκη στις 10 και 11 Μαρτίου 2023! Εκμεταλλευόμενοι τη μεγάλη επιτυχία των κλαδικών εκθέσεων Athens Electronix, αλλά και της Creta Electronix, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Κρήτη το 2022, η Salonica Electronix επανέρχεται με τη μορφή κλαδικής έκθεσης!

Porto Palace Hotel

Porto Palace Hotel
26ης Οκτωβρίου 65,
546 28 Θεσσαλονίκη - Ελλάδα
T. 2310 504504 & 2310 504500
F. 2310 540384 & 2310 504517
info@portopalace.gr

LIBRA PRESS

Εκδοτική Εταιρεία
Καυκάσου 145, 113 64 Άνω Κυψέλη
T  210.881.54.17
F  210.881.54.16
E:  info@librapress.gr