• SALONICA ELECTRONIX 2023 LOGO HEADER3η ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ KAI ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
 • SALONICA ELECTRONIX 2023


  10 & 11 Μαρτίου 2023
 • SALONICA ELECTRONIX 2023
  Porto Palace Hotel
  Grand Pietra Hall

Salonica Electronix 2023: Ποιους εκθέτες θα συναντήσετε!

Η Salonica Electronix 2023 επιστρέφει με τη μορφή κλαδικής έκθεσης στη Θεσσαλονίκη στις 10 και 11 Μαρτίου 2023 στην αίθουσα Grand Pietra του Porto Palace Hotel και πρόκειται να αποτελέσει σημείο συνάντησης για την αγορά της Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Έβρου, και γιατί όχι και των Βαλκανίων.

Η πρόσβαση στην έκθεση θα είναι δωρεάν και οι επισκέπτες της μπορούν ήδη να προβούν σε προεγγραφή μέσα από την ιστοσελίδα της, πατώντας εδώ. Αυτό σημαίνει ότι το καρτελάκι με τα στοιχεία του κάθε επισκέπτη θα είναι έτοιμο και διαθέσιμο στην είσοδο. Φυσικά, θα υπάρχει και επιτόπου ηλεκτρονική καταγραφή / εγγραφή για όλους, όσοι δεν πραγματοποίησαν ηλεκτρονική προεγγραφή.

Η Salonica Electronix 2023 συνδιοργανώνεται με το συνέδριο CyberTechCon 2023.

Χορηγοί της Salonica Electronix 2023 είναι οι εταιρείες Dahua και Personal Security, ενώ η έκθεση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος και του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση διοργανώνεται από την εκδοτική εταιρεία Libra Press και χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report, Techmail και NOW.

Η παρουσίαση των εκθετών που θα συμμετάσχουν στη Salonica Electronix 2023 συνεχίζεται και σήμερα με αλφαβητική σειρά, προκειμένου να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουν. Έτσι, κατά την περιήγησή σας στα περίπτερα των εκθετών θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τον κατάλληλο συνεργάτη για την επιχείρησή σας!

monitoreal

H Monitoreal προσφέρει proactive ασφάλεια με video analytics για όλους, επιτυγχάνοντας υψηλή αξιοπιστία, εύρυθμη λειτουργία, ασφάλεια δεδομένων και αξιοσημείωτη συμβατότητα με τα πιο γνωστά – και όχι μόνο – brands. H λύση της Monitoreal ήρθε για να καλύψει μια σημαντική απαίτηση: Η έξυπνη ασφάλεια με video analytics να γίνει τώρα προσιτή στους οικιακούς χρήστες και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η Monitoreal δεν χρησιμοποιεί Cloud για την αποθήκευση ή επεξεργασία των δεδομένων, αλλά και για την παραμετροποίηση του συστήματος. Όλες αυτές οι ευαίσθητες διαδικασίες και πληροφορίες δημιουργούνται και παραμένουν εντός της κεντρικής μονάδας, υπό την προστασία του διακομιστή. Ακόμα και οι ειδοποιήσεις φτάνουν στον ενδιαφερόμενο μέσω snapshots, τα οποία αποστέλλονται σε ιδιωτικό κανάλι του Telegram, που δεν γνωρίζει κανένας εκτός του χρήστη και που είναι επίσης προστατευμένο με κωδικούς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ο λόγος για αυτήν την προσέγγιση, δεν είναι άλλος από τις συνεχείς και επιτυχημένες κυβερνοεπιθέσεις σε γνωστούς παρόχους υπηρεσιών Cloud, με αποτέλεσμα τη διαρροή προσωπικού υλικού, αλλά και τη μη εξάρτηση από την λειτουργία του παρόχου αυτής της υπηρεσίας. Έτσι, εκτός του υψηλού επιπέδου ασφαλείας επιτυγχάνει ταυτόχρονα και μεγαλύτερη ανεξαρτησία αδιάλειπτης επικοινωνίας.

netacmion logo

Στόχος της Netacmion είναι να παρέχει ξεχωριστές και καινοτόμες υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Η Netacmion επαναπροσδιορίζει τις ανάγκες των πελατών της και προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις που θα καλύψουν και τις ποιο δύσκολες απαιτήσεις.

Η Netacmion αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών που μπορεί να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο υποστήριξης και κάλυψης των αναγκών των πελατών.

Το εξειδικευμένο δυναμικό της Netacmion μπορεί και ξέρει να εξετάζει ανά περίπτωση τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε έργου και να προτείνει αντίστοιχες λύσεις στους πελάτες, με γνώμονα την καινοτομία και παράλληλα τη μείωση του κόστους.

Τα στελέχη της Netacmion διαθέτουν εξειδικευμένο know how στον τομέα της πληροφορικής. Η εταιρεία επενδύει συνεχώς στην εκπαίδευση νέων τεχνολογιών και μεθοδολογιών, παρακολουθεί τις διεθνείς τάσεις και χρησιμοποιεί τις πλέον σύγχρονες πλατφόρμες σχεδιασμού και υλοποίησης λύσεων Τεχνολογίας.

nsc logo

Η NSC Hellas ιδρύθηκε το 2019 και δραστηριοποιείται δυναμικά στη διάθεση συστημάτων πυρανίχνευσης. Πρόκειται για το νέο branch του γερμανικού κατασκευαστικού οίκου NSC Sicherheitstechnik GmbH στην Ελλάδα.

Η NSC αναπτύσσει και κατασκευάζει υψηλής ποιότητας συστήματα πυρανίχνευσης, σύμφωνα με τα πρότυπα DIN EN, VdS και ISO9001. Οι πίνακες πυρανίχνευσης της NSC κατασκευάζονται αποκλειστικά στην έδρα - μονάδα παραγωγής της εταιρείας στο Bielefeld της Γερμανίας. Πωλούνται διεθνώς και εξάγονται σε περισσότερες από 35 χώρες στον κόσμο.

Η NSC Hellas είναι ένα από τα 9 διεθνή παραρτήματα της γερμανικής μητρικής κατασκευαστικής εταιρείας. Υπάρχουν ακόμα 8 διεθνή γραφεία με έδρες το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Ολλανδία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, το Ντουμπάι, την Ινδία και τη Ρωσία.

Οι διευθυνσιοδοτούμενοι πίνακες πυρανίχνευσης της NSC είναι πιστοποιημένοι σύμφωνα με EN54-13, από τον φορέα πιστοποίησης VdS και πληρούν όλες τις απαιτήσεις για ένα μικρό ή μεγάλο project πυρανίχνευσης. Οι τελικοί πελάτες και οι εγκαταστάτες μπορούν να αισθάνονται πλέον την ασφάλεια και την αξιοπιστία που προσφέρει κάθε εγκατεστημένο σύστημα της NSC.

Επιπλέον, η NSC Hellas διατηρεί ως αντικείμενό της τη διάθεση πιστοποιημένων κατά ΕΝ54 συστημάτων μεγαφωνικής αναγγελίας κινδύνου (PA/VA), καθώς και CCTV.

Εκτός του τμήματος πωλήσεων διαθέτει και τμήμα presales – συμβουλευτικών υπηρεσιών πριν την πώληση, αλλά και aftersales – για τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση, ενώ επεκτείνει και τη φυσική της παρουσία έχοντας γραφεία τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μπορεί να εξυπηρετεί άμεσα το σύνολο της ελληνικής αγοράς.

Τέλος, η NSC Hellas παρέχει εκπαίδευση σε όλη την γκάμα των προϊόντων πυρανίχνευσης. Οι τεχνικοί του τμήματος τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας είναι εντεταλμένοι για την εκπαίδευση των συνεργατών, μέσα από τη διοργάνωση σεμιναρίων, που διεξάγονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκπαίδευσης στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Τα εν λόγω σεμινάρια απευθύνονται κυρίως στους τεχνικούς που εγκαθιστούν συστήματα πυρανίχνευσης, αλλά είναι χρήσιμα και για τους μηχανικούς πωλήσεων, προκειμένου να μάθουν για τις νέες τεχνολογικές δυνατότητες των συστημάτων και τις γενικότερες εξελίξεις και κατευθύνσεις του κλάδου. Ειδική μνεία γίνεται στις μελέτες νέων έργων με αναλυτική αναφορά στον σχεδιασμό της προτεινόμενης λύσης, την απαιτούμενη καλωδίωση, τη συντήρηση του εξοπλισμού κ.ά.

Olympia electronics logo

Η φιλοσοφία της Olympia Electronics είναι να παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα, κορυφαίας τεχνολογίας & καινοτομίας σε ανταγωνιστικά επίπεδα τιμών. Η Olympia Electronics είναι μία Easy To Do Business With εταιρεία, με ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό. Αποστολή της, να είναι η καλύτερη ελληνική εταιρεία και να ανήκει μέσα στις πιο αναπτυσσόμενες ευρωπαϊκές εταιρείες στον τομέα της βιομηχανίας Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας.

Η Olympia Electronics, στοχεύοντας στην ποιότητα, έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια διαδικασίες λειτουργίας, παραγωγής και ελέγχου, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα τη διάθεση στην αγορά προϊόντων απόλυτα συμβατών με τα ευρωπαϊκά (ΕΝ) και παγκόσμια πρότυπα ποιότητας και κατασκευής.

Για την παραγωγή της, η εταιρεία εφαρμόζει εξελιγμένα συστήματα world class manufacturing, όπως lean manufacturing, TQM, 6 sigma κ.λπ. H εταιρεία εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης IQMS «oly q», το οποίο ενσωματώνει συστήματα διαχείρισης ποιότητας, περιβαλλοντικής διαχείρισης, υγιεινής και ασφάλειας προσωπικού και άλλα διαχειριστικά συστήματα. Προϊόντα της διαθέτουν πιστοποιητικά από φορείς, όπως LPCB, BSI, EVPU, CNBOP, DEDAL, UL, BUREAU VERITAS κ.ά. Η Olympia Electronics έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το ISO 9001, IS0 45001, ISO 14001.

Τα προϊόντα της:

 • Φωτισμός ασφαλείας.
 • Φωτισμός ασφαλείας για εγκατάσταση σε πλοία.
 • Συστήματα πυρανίχνευσης (συμβατικά & διευθυνσιοδοτούμενα).
 • Συστήματα πυρανίχνευσης για εγκατάσταση σε πλοία.
 • Συστήματα ανίχνευσης αερίων.
 • Συστήματα συναγερμών & ελέγχου.
 • Συστήματα Access Control (Card Switches).
 • Ηλεκτρονικοί θερμοστάτες χώρου / εστιών ξύλου.
 • Ηλεκτρικές εντομοπαγίδες (προδιαγραφών HACCP).

partnernet logo

Η PartnerNET είναι ένας διανομέας υλικού δικτύων φωνής και δεδομένων, με έμφαση στη δημιουργία ολοκληρωμένων λύσεων. Η εταιρεία υπήρξε από τους πρωταγωνιστές στη θεμελίωση της VoIP τηλεπικοινωνίας στην αγορά, ενώ οι ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει, βρίσκονται σε πλήρη συνάρτηση με τις πιο εξεζητημένες ανάγκες κάθε μικρής, μεσαίας και μεγάλης επιχείρησης. Μέσω ενός δικτύου συνεργατών που ξεπερνά τα 2.000 μέλη, η PartnerNET εξοπλίζει την αγορά με προϊόντα και λύσεις των κορυφαίων brands στον χώρο του ICT παγκοσμίως.

Η αποστολή της επιχείρησης είναι διττή. Αρχικά, στοχεύει στην υποστήριξη του εκσυγχρονισμού των επιχειρήσεων στις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου και των Βαλκανίων, μέσω ΙΡ υποδομών φωνής και δεδομένων για κάθε εφαρμογή, μέσα από το ευρύ δίκτυο συνεργατών της. Ταυτόχρονα, προσφέρει τις κατάλληλες επιχειρηματικές ευκαιρίες στους συνεργάτες της, υποβοηθώντας τους για μια σταθερή ανάπτυξη και πρόοδο με εργαλεία τα προϊόντα και τις λύσεις που διαθέτει.

rakson logo

Η RAKSON δημιουργήθηκε το 2000 από τον κο Ραβάνη Κωνσταντίνο με εμπειρία στα συστήματα ασφαλείας από το 1988, και ασχολείται με τη χονδρική πώληση ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας και την τεχνική υποστήριξή τους. Καλύπτει τους πελάτες της με προϊόντα, όπως θυροτηλεοράσεις, θυροτηλέφωνα, συστήματα συναγερμού, κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, προϊόντα ανίχνευσης θερμοκρασίας, οπτική ίνα για πάρκα, συστήματα κραδασμού & πίεσης, αναγνώριση προσώπου-πινακίδας, έλεγχο εθνικών οδών & χώρων στάθμευσης, πυρανίχνευση, συστήματα εκκένωσης χώρων & συνεδρίων, Access Control, χρόνο-παρουσίαση, καλώδια & μπαταρίες, αυτοματισμοί θυρών & ρολών, αυτοματισμούς ξενοδοχείων, νοσοκομείων, συστήματα ενδοεπικοινωνίας & ελέγχου πρόσβασης σε χώρους υψηλής ασφάλειας, φακούς & φωτιστικά εργασίας, ανιχνευτές μετάλλου χειρός και πύλες, περιστροφικές πύλες, συστήματα ακτινών Χ, συστήματα αποθήκευσης αντικειμένων και παράδοσης δεμάτων. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους εισαγωγείς συστημάτων ασφαλείας. Ο στόχος και η φιλοσοφία της είναι να δημιουργήσει μια μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες της.

Η εταιρεία συνεργάζεται με τις Golmar, iCatch, ELKRON, AVS Electronics, ELAN, ALEAN, BIGBAT, PASO, CASTEL, Bitronvideo και πολλές ακόμα.

Την εμπιστεύονται πάνω από 1.600 εταιρείες σε Ελλάδα και Κύπρο. Παρέχει μοναδικά προνόμια όπως: 15 ώρες τεχνικής υποστήριξης κάθε μέρα, ασφαλιστική κάλυψη προϊόντων κατά παντός κινδύνου, δωρεάν μελέτη εγκατάστασης θυροτηλεόρασης, επέκταση εγγύησης θυροτηλεόρασης.

satstore logo

Η εταιρεία Satstore ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2007 από μια ομάδα επαγγελματιών με εμπειρία στα ηλεκτρονικά συστήματα. Στόχος της είναι να δημιουργήσει νέα, μοναδικά και καινοτόμα Hi-End προϊόντα για τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες, με ιδιαίτερη έμφαση στην αγορά του HDTV. Η εταιρεία έχει ομάδες έρευνας και ανάπτυξης στην Ευρώπη, τη Ρωσία και την Κορέα. Τα προϊόντα της κατασκευάζονται τόσο στην Κίνα, όσο και σ

horigoi ENG1

SALONICA ELECTRONIX 2023

Η Salonica Electronix επιστρέφει με σημαντικές αλλαγές για τρίτη φορά στη Θεσσαλονίκη στις 10 και 11 Μαρτίου 2023! Εκμεταλλευόμενοι τη μεγάλη επιτυχία των κλαδικών εκθέσεων Athens Electronix, αλλά και της Creta Electronix, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Κρήτη το 2022, η Salonica Electronix επανέρχεται με τη μορφή κλαδικής έκθεσης!

Porto Palace Hotel

Porto Palace Hotel
26ης Οκτωβρίου 65,
546 28 Θεσσαλονίκη - Ελλάδα
T. 2310 504504 & 2310 504500
F. 2310 540384 & 2310 504517
info@portopalace.gr

LIBRA PRESS

Εκδοτική Εταιρεία
Καυκάσου 145, 113 64 Άνω Κυψέλη
T  210.881.54.17
F  210.881.54.16
E:  info@librapress.gr