• SALONICA ELECTRONIX 2023 LOGO HEADER3η ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ KAI ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
 • SALONICA ELECTRONIX 2023


  10 & 11 Μαρτίου 2023
 • SALONICA ELECTRONIX 2023
  Porto Palace Hotel
  Grand Pietra Hall

Η γνωριμία με τους εκθέτες της Salonica Electronix συνεχίζεται

Με τη μορφή κλαδικής έκθεσης επιστρέφει η Salonica Electronix 2023 στις 10 και 11 Μαρτίου 2023 στην αίθουσα Grand Pietra του Porto Palace Hotel της Θεσσαλονίκης! Η Salonica Electronix θα αποτελέσει σημείο συνάντησης για την αγορά της Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Έβρου, και γιατί όχι και των Βαλκανίων.

Η πρόσβαση στην έκθεση θα είναι δωρεάν και οι επισκέπτες της μπορούν ήδη να προβούν σε προεγγραφή μέσα από την ιστοσελίδα της, πατώντας εδώ. Αυτό σημαίνει ότι το καρτελάκι με τα στοιχεία του κάθε επισκέπτη θα είναι έτοιμο και διαθέσιμο στην είσοδο. Φυσικά, θα υπάρχει και επιτόπου ηλεκτρονική καταγραφή / εγγραφή για όλους, όσοι δεν πραγματοποίησαν ηλεκτρονική προεγγραφή.

Η Salonica Electronix 2023 συνδιοργανώνεται με το συνέδριο CyberTechCon 2023.

Χορηγοί της Salonica Electronix 2023 είναι οι εταιρείες Dahua και Personal Security, ενώ η έκθεση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος και του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση διοργανώνεται από την εκδοτική εταιρεία Libra Press και χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report, Techmail και NOW.

Η παρουσίαση των εκθετών που θα συμμετάσχουν στη Salonica Electronix 2023 συνεχίζεται και σήμερα με αλφαβητική σειρά, προκειμένου να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουν. Έτσι, κατά την περιήγησή σας στα περίπτερα των εκθετών θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τον κατάλληλο συνεργάτη για την επιχείρησή σας!

ATLAS LOGO

Η Atlas Security αποτελεί σήμερα τη Νο1 επιλογή σε θέματα ασφάλειας, διατηρώντας ηγετική παρουσία στην αγορά από το 1982. Ξεκινώντας από το όραμα ενός ανθρώπου, ο όμιλος των επιχειρήσεων Atlas έχει διακριθεί μέσα στα χρόνια χάρη στην αφοσίωση και την πίστη ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζουμε το καλύτερο για την ασφάλειά μας.

Οι αξίες της είναι απλές:

 • Πάνω από όλα η ασφάλεια.
 • Ειλικρινές ενδιαφέρον για τις ανάγκες σας.
 • Θωρακισμός των διαδικασιών απορρήτου.
 • Φροντίδα για τη μέγιστη ποιότητα εξυπηρέτησης που θα γίνει μία δυνατή εμπειρία.

Στρατηγική και όραμα για το μέλλον

Το όραμά της είναι φιλόδοξο, αλλά έχει γερές βάσεις. Γιατί πάνω από όλα, στηρίζεται στην επιθυμία όλων να «κάνει τη διαφορά», παραμένοντας αμετάκλητα πιστή στις αξίες της.

 • Αναπτύσσει το μεγαλύτερο και αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, με νέες ταχύτερες τεχνικές εξυπηρέτησης.
 • Επενδύει σε πόρους, χρόνο και τεχνογνωσία με σκοπό να ανακαλύπτει πάντα αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία.
 • Χτίζει στους ανθρώπους της, γιατί γνωρίζει ότι όλοι μαζί μπορούν να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.

Διευρύνοντας την επιχειρηματική της δραστηριότητα, στόχος της είναι να διπλασιάσει το μέγεθος του ομίλου μέσα στα επόμενα χρόνια.

FORCE logo

Η εταιρεία Force S.A. δραστηριοποιείται από το 1984 και διατηρεί την έδρα της στη Θεσσαλονίκη. Διακινώντας στην αγορά και εγκαθιστώντας τα καλύτερα συστήματα ασφαλείας, φροντίζει πάντα να ικανοποιεί τις μεταβαλλόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, οι οποίες επεκτείνονται και στον χώρο της τεχνικής υποστήριξης.

Ξεκίνησε ως ατομική επιχείρηση, η επιτυχία της, όμως, την ώθησε στη δημιουργία υποκαταστήματος στην Αθήνα. Επιθυμώντας την ποιοτική αναβάθμιση της ασφάλειας και της προστασίας, συμμετείχε στην ίδρυση της εταιρείας ΔΡΑΣΙΣ SECURITY GROUP για τη λήψη σημάτων συναγερμού, της οποίας μέχρι σήμερα είναι μέτοχος.

Από το 2003 μετέφερε την έδρα της στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, συνολικής έκτασης 1500 τ.μ., και το υποκατάστημα Αθηνών στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Αιγάλεω Αττικής, συνολικής έκτασης 750 τ.μ.

Πλέον, αποτελεί έναν σύγχρονο και διαρκώς εξελισσόμενο όμιλο εταιρειών και έχει εντάξει στο δυναμικό της και τις εταιρείες DBS Security Products και FS GPS.

Φιλοσοφία

Η Force φροντίζει πάντοτε για την παροχή προϊόντων:

 • Άρτιας ποιότητας.
 • Τελευταίας τεχνολογίας.
 • Εύκολης χρήσης.

Βασική προτεραιότητά της είναι η ασφάλεια των πελατών της. Έτσι, η Force θεμελιώνει μαζί τους σχέσεις εμπιστοσύνης, ειλικρίνειας και σεβασμού, στοχεύει στη συνεχή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της, διατηρώντας εξισορροπημένη τη σχέση ποιότητας - τιμής, και επιδιώκει διαρκώς την εξέλιξη. Ακόμη, εξασφαλίζει άνετο, λειτουργικό και ασφαλές περιβάλλον εργασίας για τους ανθρώπους που εργάζονται στις εγκαταστάσεις της, βασισμένο στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Για το τέλος αφήνουμε το πιο σημαντικό: Η Force και το ανθρώπινο δυναμικό της δίνει έμφαση στην κοινωνία, παρέχοντας ποιοτικές λύσεις στο καταναλωτικό κοινό και ένα αξιόπιστο και πλήρες after sales πακέτο υπηρεσιών.

FT logo

Το 2003, ο Τουριόγλου Φαίδων δημιούργησε την ατομική επιχείρηση «ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ» με σκοπό την εμπορία ηλεκτρονικών ειδών. Στη συνέχεια, το 2008 δημιουργήθηκε παράλληλα η οικογενειακή επιχείρηση «Τουριόγλου Φαίδων & ΣΙΑ ΟΕ» με την ίδια απασχόληση και επιπλέον τις Εισαγωγές Ηλεκτρονικών ειδών & Τηλεπικοινωνιακού υλικού. Σήμερα, και οι δύο εταιρείες ασχολούνται με τη χονδρική διάθεση των προϊόντων που εισάγουν σε όλη τη χώρα, και κατέχουν σημαντική θέση στην αγορά λόγω της αξιοπιστίας των προϊόντων της.

Τα προϊόντα της FT Electronics διανέμονται αποκλειστικά μέσω των καταστημάτων λιανικής πώλησης ηλεκτρονικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και συναφών ειδών σε όλη την Ελλάδα, καθώς και από διακεκριμένους χονδρέμπορους. Βασικός της στόχος αποτελεί η συνεχής ικανοποίηση των αναγκών και των προσδοκιών των πελατών της στον μέγιστο δυνατό βαθμό, μέσω της διαρκούς βελτίωσης της αποτελεσματικότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Στο site της FT Electronics θα συναντήσετε προϊόντα οικιακού αυτοματισμού και ασφαλείας της Hom-io.

GI SECURITY logo

Η G.I. SECURITY ή Greece Intenational Security ιδρύθηκε το 1978 στην Παιανία Αττικής και σύντομα καθιερώθηκε ως μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις Συστημάτων Ασφαλείας σε Ελλάδα και Κύπρο. Πώς ξεκίνησαν όλα: Την εποχή που άρχισε να μπαίνει στη ζωή μας ο όρος «Σύστημα Ασφαλείας», τα συστήματα ήταν απλές κατασκευές, βασισμένες στην τεχνολογία των relay και των απλών χρονικών κυκλωμάτων. Ο τρόπος ενεργοποίησης-απενεργοποίησης ήταν εξίσου απλός, βασισμένος στη χρήση κλειδοδιακοπτών. Έτσι ξεκίνησαν όλα το 1978 με την ίδρυση της Greece International ή όπως είναι σήμερα γνωστή G.I. SECURITY S.A. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους τομείς της Ηλεκτρονικής Ασφάλειας. Εξειδικεύεται στην εισαγωγή και διάθεση συστημάτων ασφαλείας των κορυφαίων και πιο αναγνωρισμένων κατασκευαστικών οίκων του εξωτερικού, στην Ελληνική, Βαλκανική και Κυπριακή αγορά.

Η εταιρεία G.I. SECURITY S.A. δραστηριοποιείται μόνο στη Χονδρική Πώληση, Διανομή και Υποστήριξη των προϊόντων που εισάγει. Συνεργάζεται αποκλειστικά με επαγγελματίες εγκαταστάτες διανέμοντας προϊόντα γνωστών οίκων του εξωτερικού όπως CADDX, OPTEX, RISCO, VESTA, VENITEM, TANE, DIXIE, WINLAND, TIANDY, TAKEX, ZKTECO κ.ά.

grande logo

H Grande Security Α.Ε. αποτελεί τη συνένωση της Automatic Alarm Systems A.E. και της Grande Security Monitoring Services E.Π.Ε. Η Automatic Alarm Systems A.E. ιδρύθηκε το 1983 με σκοπό την εισαγωγή και εμπορία χονδρικώς προϊόντων Συστημάτων Ασφαλείας.

Είναι επίσημος αντιπρόσωπος 15 εκ των μεγαλύτερων οίκων του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων η TYCO Security και Fire (DSC/Bentel/FireClass/Videofied), Honeywell, Hikvision κ.ά.

Η διαχρονικότητά της πιστοποιείται από την επιλογή της ως συνεργάτης από εκατοντάδες εταιρείες και εγκαταστάτες στην Ελληνική, αλλά και στην Κυπριακή αγορά.

Καλύπτει κάθε απαίτηση που αφορά στον χώρο των Συστημάτων Ασφαλείας, από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο έργο! Καθημερινά τεχνικά σεμινάρια διασφαλίζουν την άριστη τεχνογνωσία των στελεχών της, αλλά και την άρτια και ταχεία υποστήριξη του δικτύου των συνεργατών της.

Η Grande Security Monitoring Services ιδρύθηκε το 1993, δημιουργώντας έναν πρότυπο κεντρικό σταθμό λήψης σημάτων (24ώρο κέντρο) συστημάτων ασφαλείας και μεταφοράς εικόνας.

Στόχος της, αλλά και σκοπός της, είναι η αδιάλειπτη υποστήριξη παροχής υπηρεσιών προς τις εγκαταστάτριες εταιρείες, και τους συνδρομητές τους.

Ο αριθμός των συνδεδεμένων συνδρομητών από τους συνεργάτες της αριθμεί περί τους 23.000, διασφαλίζοντας την ασφάλεια, την αξιοπιστία, αλλά και την εμπιστοσύνη που συνάδουν με το ιδεώδες της εταιρείας.

iascom logo

Η ελληνική εταιρεία IASCOM είναι η εξέλιξη της IAS SECURITY που ιδρύθηκε το 1985 από τον Κωνσταντίνο Τοπαλούδη στην Αθήνα. Η εμπειρία του κυρίου Τοπαλούδη έρχεται από πιο πριν, ο οποίος ήταν στην τεχνική ομάδα της LMS ELECTRONICS, μίας από τις πρώτες εταιρείες που ξεκίνησαν να κατασκευάζουν συστήματα συναγερμού στην Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία.

Η IAS SECURITY με οδηγό τον Κωνσταντίνο Τοπαλούδη είχε ως βασικό γνώμονα τη σωστή τεχνική τοποθέτηση, την επιλογή του καλύτερου συστήματος ασφαλείας για τον πελάτη, την ορθή κάλυψη του χώρου και προπάντων την αρχή του να είναι ο τελικός πελάτης ασφαλής και ευχαριστημένος. Καθώς η εμπειρία που είχε αυξανόταν με τα χρόνια, συγχρόνως η αξιοπιστία της IAS SECURITY ήταν αδιαμφισβήτητη από όσους την επέλεγαν για την ασφάλειά τους. Με την πάροδο των χρόνων η IAS SECURITY είχε πλέον γερές βάσεις στα θεμέλιά της και ξεκίνησε να διεισδύει στο κομμάτι της χονδρικής συνεργαζόμενη με εταιρείες όπως η OPTEX, ALEPH, VENCROFT κ.ά. Εδώ και λίγα χρόνια, στην εταιρεία συμμετέχει και ο Παναγιώτης Τοπαλούδης, και μαζί έχοντας τις ίδιες αρχές και τεχνικές υποδομές πιο ανεπτυγμένες, συνδράμουν στην ολοένα ανάπτυξή της, πλέον ως IASCOM.

Η εμπιστοσύνη που έδειξε στην IASCOM η αμερικάνικη εταιρεία Resolution Products Inc. με την αποκλειστική αντιπροσωπεία των προϊόντων της στην Ελλάδα δείχνει αρκετά.

horigoi ENG1

SALONICA ELECTRONIX 2023

Η Salonica Electronix επιστρέφει με σημαντικές αλλαγές για τρίτη φορά στη Θεσσαλονίκη στις 10 και 11 Μαρτίου 2023! Εκμεταλλευόμενοι τη μεγάλη επιτυχία των κλαδικών εκθέσεων Athens Electronix, αλλά και της Creta Electronix, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Κρήτη το 2022, η Salonica Electronix επανέρχεται με τη μορφή κλαδικής έκθεσης!

Porto Palace Hotel

Porto Palace Hotel
26ης Οκτωβρίου 65,
546 28 Θεσσαλονίκη - Ελλάδα
T. 2310 504504 & 2310 504500
F. 2310 540384 & 2310 504517
info@portopalace.gr

LIBRA PRESS

Εκδοτική Εταιρεία
Καυκάσου 145, 113 64 Άνω Κυψέλη
T  210.881.54.17
F  210.881.54.16
E:  info@librapress.gr