• SALONICA ELECTRONIX 2023 LOGO HEADER3η ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ KAI ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
 • SALONICA ELECTRONIX 2023


  10 & 11 Μαρτίου 2023
 • SALONICA ELECTRONIX 2023
  Porto Palace Hotel
  Grand Pietra Hall

Γνωριμία με τους εκθέτες της Salonica Electronix 2023

Η Salonica Electronix 2023 επιστρέφει με τη μορφή κλαδικής έκθεσης στη Θεσσαλονίκη στις 10 και 11 Μαρτίου 2023 στην αίθουσα Grand Pietra του Porto Palace Hotel! Η «επιστροφή» της Salonica Electronix έχει πρωταρχικό στόχο να αποτελέσει σημείο συνάντησης για την αγορά της Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Έβρου, και γιατί όχι και των Βαλκανίων.

Η πρόσβαση στην έκθεση θα είναι δωρεάν και οι επισκέπτες της μπορούν ήδη να προβούν σε προεγγραφή μέσα από την ιστοσελίδα της, πατώντας εδώ. Αυτό σημαίνει ότι το καρτελάκι με τα στοιχεία του κάθε επισκέπτη θα είναι έτοιμο και διαθέσιμο στην είσοδο. Φυσικά, θα υπάρχει και επιτόπου ηλεκτρονική καταγραφή / εγγραφή για όλους, όσοι δεν πραγματοποίησαν ηλεκτρονική προεγγραφή.

Η Salonica Electronix 2023 συνδιοργανώνεται με το συνέδριο CyberTechCon 2023.

Χορηγοί της Salonica Electronix 2023 είναι οι εταιρείες Dahua και Personal Security, ενώ η έκθεση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος και του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση διοργανώνεται από την εκδοτική εταιρεία Libra Press και χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report, Techmail και NOW.

Σήμερα, ξεκινάει η αλφαβητική παρουσίαση των εκθετών που θα συμμετάσχουν στη Salonica Electronix 2023, προκειμένου να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουν. Έτσι, κατά την περιήγησή σας στα περίπτερα των εκθετών θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τον κατάλληλο συνεργάτη για την επιχείρησή σας!

ACCORDIA LOGOTAGLINE

Η Accordia (πρώην ΒΙΟΚΑΛ) σχεδιάζει και κατασκευάζει με ακρίβεια μόνο υψηλής πιστότητας τηλεπικοινωνιακά καλώδια.

Εδώ και μισό αιώνα κερδίζει την εμπιστοσύνη μηχανικών και εγκαταστατών, γιατί παράγει με απόλυτη ακρίβεια τα καλώδια που χρειάζονται για την άψογη μετάδοση σήματος σε έξυπνα κτίρια, τηλεοπτικές λήψεις και εκπομπές, συστήματα μεταφοράς δεδομένων, εικόνας και ήχου, συναγερμούς, πυρανίχνευση και όπου αλλού η καλωδίωση απαιτεί πιστότητα, αντοχή και διάρκεια στον χρόνο.

Έχει αναπτύξει τις τεχνολογίες FlameSmart® για καλύτερη αντίδραση των καλωδίων στη φωτιά, AllWeather® για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στα καλώδια εξωτερικών χώρων και HyperShield® για αυξημένη προστασία των καλωδίων από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές.

Είναι πιστοποιημένοι κατά ISO 9001, ISO 14001 και ISO 45001.
Όλα τα καλώδια της Accordia είναι πιστοποιημένα από κοινοποιημένους φορείς σύμφωνα με τον CPR έως και κλάση B2ca, s1a,d0,a1.

Είναι μέλος-κατασκευαστής KNX και τα BUS/KNX καλώδια που παράγει είναι επιπλέον πιστοποιημένα από τον οργανισμό KNX.

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Νικολέτα Καρακίζου

ADESCO

 

Η Adesco ιδρύθηκε το 2011 στην Αθήνα από τους Δημήτρη Ναούμη και Γεώργιο Ξωμεριτάκη και διαθέτει στελέχη με υψηλό δείκτη εξειδίκευσης και τεχνογνωσίας. Είναι απόλυτα προσανατολισμένη στην εκμετάλλευση της τεχνολογικής επανάστασης που φέρνει η έλευση των δικτύων 5G και στην προσφορά καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών IoT στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά.

Όλα τα προϊόντα/υπηρεσίες της Adesco είναι ολοκληρωμένες λύσεις end-to-end. Διαθέτουν ενσωματωμένη υπηρεσία συνδεσιμότητας και συνοδεύονται από τα ανάλογα λογισμικά και εφαρμογές (web/app). Γι’ αυτόν τον λόγο, η εταιρεία ελέγχει και μπορεί να εγγυηθεί εξ ολοκλήρου και για τη συσκευή και για τη συνδεσιμότητα που προσφέρει.

Ενδεικτικά, η Adesco διαθέτει:

Συσκευές επικοινωνίας GPRS/LTEM συμβατές με όλους τους τύπους συστημάτων ασφαλείας, για την επικοινωνία με τα Κέντρα Λήψης Σημάτων.

Συσκευές Adesco Box / Adesco Video που επιτρέπουν τη μεταφορά και την καταγραφή εικόνας στο Cloud με υπηρεσία για εγκαταστάτες και Κ.Λ.Σ.

Smart Cities: Προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας NB-IoT/LoRa/Zigbee για smart parking και smart lighting.

Συσκευές εντοπισμού GPS, ιδιαίτερα μικρού μεγέθους και πολύ μεγάλης αυτονομίας μπαταρίας.

Προϊόντα και υπηρεσίες Drones & Docking Stations με ρομποτικούς μηχανισμούς αυτόματης αντικατάστασης της μπαταρίας για αδιάλειπτη παροχή υπηρεσίας.

Κάρτες Sim/Global sim/Big Data για κάθε συσκευή, για κάθε εφαρμογή που μπορεί να ζητηθεί.

Η διοίκηση της εταιρείας εστιάζει στη διαρκή έρευνα, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων και πρωτοποριακών λύσεων/προτάσεων σε διάφορους τομείς της αγοράς. Η Adesco απολαμβάνει την εμπιστοσύνη χιλιάδων πελατών και συνεργατών στον τομέα της ασφάλειας, από τον οποίο ξεκίνησε και φιλοδοξεί να κάνει το ίδιο σε όλους τους χώρους που απευθύνεται εντός και εκτός Ελλάδας.

Όραμά της είναι η παροχή πρωτοποριακών προϊόντων/υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, που θα ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών της.

ALPHA

Αντικείμενο εργασιών της Alpha αποτελεί η εισαγωγή και προμήθεια της Ελληνικής και Βαλκανικής αγοράς με συστήματα διαχείρισης επίγειου και δορυφορικού σήματος, καθώς επίσης και με συστήματα ασφαλείας και επίβλεψης σε τεχνικούς εγκαταστάσεων και εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και τεχνολογίας.

Διατηρώντας μία φιλόδοξη και γοργά αναπτυσσόμενη πορεία, αντιπροσωπεύει με επιτυχία μεγάλους προμηθευτικούς και κατασκευαστικούς οίκους ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και επίβλεψης χώρων, καθώς και επαγγελματικού εξοπλισμού συστημάτων δορυφορικής και επίγειας λήψης, επεξεργασίας και διανομής τηλεοπτικού σήματος.

Το 1993 εγκαταστάθηκε σε ιδιόκτητο χώρο στην οδό Κ. Καραμανλή 130 Θεσσαλονίκης, θέτοντας τις βάσεις για την ευρύτερη επέκταση της γκάμας των προσφερόμενων υλικών, καθώς και την αρτιότερη εξυπηρέτηση του πελατολογίου της.

Το 1996, επεκτείνοντας το δίκτυο καταστημάτων της, ιδρύεται το Α’ υποκατάστημα σε ιδιόκτητο χώρο στην οδό Δοϊράνης 138 Καλλιθέας Αθηνών.

Το 2006 θέτει νέες προδιαγραφές στην αγορά προμήθειας συστημάτων ασφαλείας και επαγγελματικής εγκατάστασης δορυφορικών και επίγειων τηλεοπτικών συστημάτων, ξεκινώντας τη δραστηριότητα του Β' υποκαταστήματος στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης, σε χώρο 2.200 τ.μ. ως κέντρο τεχνολογίας και ενημέρωσης συνεργατών, καθώς επίσης και ως διαμετακομιστικό κέντρο εμπορευμάτων μεταξύ των υποκαταστημάτων και του δικτύου συνεργατών.

ARK

Το ARK Security Marketplace είναι 100% εστιασμένο, ώστε να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα οι επαγγελματίες των συστημάτων ασφαλείας σε επίπεδο χονδρικής πώλησης. Θέλοντας να δώσει μία νέα προοπτική με στοχευμένες υπηρεσίες και ένα One Stop σημείο συνάντησης για τη χονδρική, η εταιρεία δημιουργεί το b2b portal www.arktech.gr. Στο νέο b2b site μπορούν να εγγραφούν μόνο επαγγελματίες του κλάδου, ώστε να έχουν πρόσβαση στα εκατοντάδες προϊόντα από τα κορυφαία Brands της αγοράς, με ανταγωνιστικές τιμές, αποκλειστικές προσφορές, προσωπικό σύμβουλο που δίνει λύσεις και συμμετέχει σε μελέτες, live επικοινωνία και άλλα πολλά. Κάθε μέλος της ARK, είναι μέλος ενός μεγάλου Security Marketplace για επαγγελματίες της ασφάλειας, που πέρα από την πρόσβαση σε κορυφαία προϊόντα με καταπληκτικές τιμές, έχει μοναδικά προνόμια! Κάθε μήνα τα μέλη του νέου marketplace επωφελούνται από νέες προσφορές και μοναδικές ευκαιρίες, ενώ για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα ή συμβουλή τεχνικής φύσεως, ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα είναι πάντα εκεί για να δώσει άμεσα την καλύτερη λύση. Στην ARK θα συναντήσετε προϊοντικές λύσεις από κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους, όπως είναι η Hikvision, η AJAX, η ALEPH, η SATEL, η SUPREMA, η URFOG, η Honeywell, και πολλούς ακόμα σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές χονδρικής.

AstraSat

H εταιρεία Astrasat δημιουργήθηκε το 1979 ως βιοτεχνική μονάδα παραγωγής επίγειων κεραιών με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Τη δεκαετία του 1980, υπήρξε η πρώτη εταιρεία στον χώρο που εισήγαγε δορυφορικά κάτοπτρα στην Ελλάδα. Από τότε η ενασχόληση με την επίγεια λήψη συμβαδίζει με εκείνη της δορυφορικής.

Η νέα γενιά ιδιοκτητών ανέλαβε τα τελευταία 15 χρόνια να φέρει την Astrasat στον 21ο αιώνα. Σήμερα, η εταιρεία πρωτοπορεί όπως πάντα στον χώρο και εισάγει τεχνολογικά είδη εφάμιλλα των απαιτήσεων της ψηφιακής εποχής. Η εμπιστοσύνη μεταξύ των συνεργατών της αποτελεί πρωταρχικό στόχο.

 • Δίνει αξία στους συνεργάτες της!
 • Λειτουργεί ως One stop shop, προσφέροντας μεγάλη γκάμα προϊόντων.
 • Φροντίζει για τη διαθεσιμότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές των προϊόντων της.
 • Διαθέτει σύγχρονες υποδομές και σύγχρονα συστήματα.
 • Διαθέτει ηλεκτρονικά καταστήματα και σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο για άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.
 • Επενδύει στην εκπαίδευση των συνεργατών και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.
 • Προσφέρει πολλαπλές εναλλακτικές διαχείρισης, παράδοσης και πληρωμής.
 • Συνεργάζεται στενά με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.
 • Δημιουργεί μακροχρόνιες σχέσεις αμοιβαίου οφέλους.

ATLAS LOGO

Η Atlas Security αποτελεί σήμερα τη Νο1 επιλογή σε θέματα ασφάλειας, διατηρώντας ηγετική παρουσία στην αγορά από το 1982. Ξεκινώντας από το όραμα ενός ανθρώπου, ο όμιλος των επιχειρήσεών Atlas έχει διακριθεί μέσα στα χρόνια χάρη στην αφοσίωση και την πίστη ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζουμε το καλύτερο για την ασφάλειά μας.

Οι αξίες της είναι απλές:

 • Πάνω από όλα η ασφάλεια.
 • Ειλικρινές ενδιαφέρον για τις ανάγκες σας.
 • Θωρακισμός των διαδικασιών απορρήτου.
 • Φροντίδα για τη μέγιστη ποιότητα εξυπηρέτησης που θα γίνει μία δυνατή εμπειρία.

Στρατηγική και όραμα για το μέλλον

Το όραμά της είναι φιλόδοξο, αλλά έχει γερές βάσεις. Γιατί πάνω από όλα, στηρίζεται στην επιθυμία όλων της να «κάνει τη διαφορά», παραμένοντας αμετάκλητα πιστή στις αξίες της.

 • Αναπτύσσει το μεγαλύτερο και αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, με νέες ταχύτερες τεχνικές εξυπηρέτησης
 • Επενδύει σε πόρους, χρόνο και τεχνογνωσία με σκοπό να ανακαλύπτει πάντα αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία.
 • Χτίζει στους ανθρώπους της, γιατί γνωρίζει ότι όλοι μαζί μπορούν να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.

Διευρύνοντας την επιχειρηματική της δραστηριότητα, στόχος της είναι να διπλασιάσει το μέγεθος του ομίλου μέσα στα επόμενα χρόνια.

horigoi ENG1

SALONICA ELECTRONIX 2023

Η Salonica Electronix επιστρέφει με σημαντικές αλλαγές για τρίτη φορά στη Θεσσαλονίκη στις 10 και 11 Μαρτίου 2023! Εκμεταλλευόμενοι τη μεγάλη επιτυχία των κλαδικών εκθέσεων Athens Electronix, αλλά και της Creta Electronix, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Κρήτη το 2022, η Salonica Electronix επανέρχεται με τη μορφή κλαδικής έκθεσης!

Porto Palace Hotel

Porto Palace Hotel
26ης Οκτωβρίου 65,
546 28 Θεσσαλονίκη - Ελλάδα
T. 2310 504504 & 2310 504500
F. 2310 540384 & 2310 504517
info@portopalace.gr

LIBRA PRESS

Εκδοτική Εταιρεία
Καυκάσου 145, 113 64 Άνω Κυψέλη
T  210.881.54.17
F  210.881.54.16
E:  info@librapress.gr